Каталог

Наличност
Състояние
Производител
Активна съставка:
Лекарствена форма:

Информация

Бюлетин

Промоция

Шуслерови соли
Шуслерови соли

12-те соли на д-р Шуслер

Солите на д-р Шуслер помагат за регулирането на баланса на минерални соли в клетките на тялото.

Минералните соли са малки съставни части от клетките ни, но пък от основна важност за тяхното функциониране. Недостигът или дисбалансът на жизненонеобходимите минерали могат да доведат до нарушения във функционирането на клетк...

12-те соли на д-р Шуслер

Солите на д-р Шуслер помагат за регулирането на баланса на минерални соли в клетките на тялото.

Минералните соли са малки съставни части от клетките ни, но пък от основна важност за тяхното функциониране. Недостигът или дисбалансът на жизненонеобходимите минерали могат да доведат до нарушения във функционирането на клетките или органите.

Можем да си доставяме минералните соли от храната, но така те често не достигат до онази част в организма ни, която се нуждае от тях.

12-те минерални соли на д-р Шуслер балансират и регулират химическите процеси в клетките. Те са произведени по начин, който ги прави лесно усвоими от всички клетки в организма.

Д-р Шуслер основал терапията си изцяло върху 12-те минерални соли, които нарекъл “функционални субстанции” (защото те представят основните функции в тялото ни и са подходящи за лечението на множество функционални смущения в организма). 

Активиране на самолечебните сили на организма 

Терапевтичните ефекти, приписвани на Шуслеровите соли, са много. Те помагат за реорганизирането или лечението на дисбаланса на съответните минерали в клетките. Те стимулират самолечебните сили на организма ни по нежен и безопасен начин (буквално без никакви странични ефекти). 

More

Шуслерови соли Съдържа 24 продукт

per page
Showing 1 - 12 of 24 items