Каталог

Наличност
Състояние
Производител
Здравен проблем:
Лекарствена форма:
Опаковка:
Възраст:

Информация

Бюлетин

Промоция

 Цветя на Бах
Цветя на Бах
Цветята на Бах са създадени през 30-те години на ХХ век от английския лекар Едуард Бах, който дава своето име на метода. Неговата философия е изпреварила доста своето време. Мотото му е "Докато Душата, Тялото и Духът на човека са в хармонично съзвучие, нищо не може да ни засегне, огорчи, разстрои." (Tant que l’ame, le corps et l’esprit sont en ...
Цветята на Бах са създадени през 30-те години на ХХ век от английския лекар Едуард Бах, който дава своето име на метода. Неговата философия е изпреварила доста своето време. Мотото му е "Докато Душата, Тялото и Духът на човека са в хармонично съзвучие, нищо не може да ни засегне, огорчи, разстрои." (Tant que l’ame, le corps et l’esprit sont en harmonie, rien ne peut nous affecter.).
Д-р Бах посвещава 10-те последни години от своя живот на опознаването и проучаването на 38-те различни форми на поведението на хората. Тези 38 душевни състояния са основните извори на нашите душевни терзания и д-р Бах ги групира в 7 различни категории:
Страх;
Несигурност (неувереност);
Липса на интерес към настоящето;
Самотност (уединеност);
Свръхчувствителност към чужди идеи и влияния;
Изтощение и Обезкураженост;
Прекомерна загриженост за доброто (добруването) на другите.
След много години натрупан опит тези 38 единични цветни еликсири, отговарящи на една от различните форми на поведение на хората, отстъпиха място на многобройни комбинации от цветята на д-р Бах. За всеки емоционален проблем, съществува специална комбинация.В случай на нужда можете да се обърнете към специалист, който може да изготви индивидуална комбинация - специално за Вашето конкретно състояние и проблеми. По този начин няма да се налага да закупувате различни шишенца с единични цветни еликсири. В този случай е достатъчно да се свържете със специалист, с който да споделите това, което Ви тревожи. Той или тя ще преценят каква комбинация е най-подходяща за Вашето състояние и даже ще я приготвят.   
Цветята на д-р Бах, какви са те?
Цветята на д-р Бах са природно средство, което се употребява с цел да се променят всички отрицателни душевни терзания, които човек би могъл да почувства (например депресия, напрегнатост, безсъние и др.) в положителни чувства.Постигнатите резултати са поразителни: хора, които са опитвали цветните еликсири на д-р Бах споделят, че се чувстват доста по-добре. Цветните еликсири на базата на отвари от пресни цветове не само спомагат за изчезването на негативните състояния на душата, но отиват и по-далеч, като ги променят към положителни. Например: страхът от провал се променя в търпеливост; общата напрегнатост и припряност (състоянието на стрес) се променя към вътрешно уравновесено състояние и т.н.
More

Цветя на Бах Съдържа 28 продукт

Subcategories

 • Елексири на д-р Бах

  Запознайте се с капките на д-р Бах, които възстановяват душевното равновесие и хармонията, като помагат на организма да се освободи от стреса и болестите.

 • Моно екстракти с...
 • Готови комбинации...
 • Roll-on с цветя на Бах...

  Roll-on. Малко и практично, то се побира в джоба или в чантата, За постоянна подкрепа, където и да се намирате

 • Спешна Помощ от д-р Бах

  Пълна гама от сертифицирани Био еликсири с лечeбни свойства, базирани на разработките на Д-р Бах за преодоляване на състояние на емоционален шок или безпокойство

per page
Showing 1 - 12 of 28 items