Джеймисън Пренатал / Jamieson Prenatal  за бременни капсули x 100 Виж по-голяма
Джеймисън Пренатал / Jamieson Prenatal за бременни капсули x 100

Нов

 JAMIESON

0.090000 kg

32,42 лв

Подробна информация

По време на бременността ежедневните нужди от основните витамини и минерали се увеличават. Мултивитамините PRENATAL от естествени източници предоставят на развиващия се зародиш нужните му хранителни вещества и поддържат нормалния метаболизъм и физическото благосъстояние на бъдещата майка Фолиева киселина, желязо и цинк са необходими в по-големи количества и това са хранителните вещества, които при бременните жени са в дефицит.

Приемът на добавки по време на бременността е изключително важен, тъй като често е трудно да се осигурят правилните нива на хранителни вещества само от хранителния режим. Освен това, е важно приемът на хранителни вещества да продължи и по време на кърмене на бебето.

Мултивитамини за бременни PRENATAL на Jamieson съдържа уникален комплекс от над 30 витамина, минерали и хранителни вещества, специално разработени за бременни и кърмещи жени. Комплексът съдържа 1 мг фолиева киселина за предпазване от увреждания на невралната тръба, 28 мг хелатно желязо за увеличаване на червените кръвните клетки на майката и зародиша и 20 мг цинк за предпазване от малформации и ниско тегло при раждане на развиващия се зародиш. Препоръчва се за прием през цялата бременност и по време на кърменето.

PRENATAL е формула, съдържаща храносмилателни ензими и е приготвен на естествената основа от ацерола, шипки, рутин, хесперидин и биофлавоноиди. Добавянето на храносмилателни ензими и хелатни минерали към формулата гарантира изключителната бионаличност на съставките, като същевремнно щади стомаха.

Съдържание:
Витамини:
 Витамин А 300 mcg RAE-1.000 IU; Бета каротен 1,080 mcg; Витамин D3 10 mcg-400 IU; Витамин C 150 мг; Витамин Е 20 mg AT/30 IU; Витамин B1 3 мг, Витамин B2 3.75 мг; Витамин B12 10 mcg; Ниацинамид 22 мг; Пантотенова киселина 10 мг; Биотин 30 mcg: Фолиева киселина 1 000 mcg. 
Минерали: Калций 200 мг; Магнезий 100 мг; Цинк 20 мг; Желязо 28 мг, Мед 1,000 mcg; Хром 25 mcg; Манган 5 мг; Йод 150 mcg.

Дозировка: 1 капсула дневно по време на хранене.

Отзиви

Напишете отзив

Джеймисън Пренатал / Jamieson Prenatal  за бременни капсули x 100
Джеймисън Пренатал / Jamieson Prenatal за бременни капсули x 100

Мултивитамини за бременни PRENATAL на Jamieson съдържа уникален комплекс от над 30 витамина, минерали и хранителни вещества, специално разработени за бременни и кърмещи жени.

Напишете отзив

30 други продукта от същата категория

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: