Матернеа / Maternea стягащ крем за тяло 150мл Виж по-голяма
Матернеа / Maternea стягащ крем за тяло 150мл

Нов

 LAVENA

0.015000 kg

9,09 лв

Технически данни

Здравен проблем: Грижи за кожата
Опаковка: 150 мл.
Лекарствена форма: Крем
Възраст: Възрастни
Тип кожа: Дехидратирана кожа
Начин на приложение: Външно
За: Мъже и жени
Област на приложение: Тяло
Употреба: При необходимост

Подробна информация

Състав: Натуралното масло от шеа се добива от ядките на африканско дърво. То съдържа голямо количество мастни киселини и витамините A, E и F, особено важни за възстановяването и овлажняването на кожата. Тези активни съставки по естествен начин хидратират в дълбочина, изглаждат повърхността на кожата и помагат за запазване на водния баланс. Те активират клетъчния метаболизъм, стимулират синтеза на собствен колаген и помагат за възстановяване на нарушената структура на засегнатата от разтягане и мастни натрупвания кожа. Полиглюкороновата киселина е с клинично доказано стягащо действие. Успокоява кожата и заздравява нейната структура. Редуцира мастните депа образували се по време на бременността. Витамин С, в своята мастноразтворима форма, участва в синтеза на стягащия кожата колаген. Като мощен антиоксидант, успешно възпрепятства някои процеси на клетъчното стареене, включва се в метаболизма на клетките и допринася за по-бързото им възстановяване от различни увреждания.

Стягащ крем за тяло Maternea попива бързо и не оставя мазни петна по кожата. Нанасяй с енергични масажиращи движения сутрин и вечер по корема, ханша и бедрата, като чрез масажа допълнително ще активизираш циркулацията на кръвта и стягащите процеси. За оптимални резултати използвай поне 2 месеца. Кремът е в удобна мека опаковка, която лесно се отваря с една ръка. Да не се нанася върху белега от секцио и зърната на гърдите.

Отзиви

Напишете отзив

Матернеа / Maternea стягащ крем за тяло 150мл
Матернеа / Maternea стягащ крем за тяло 150мл

Състав:  Натуралното масло от  шеа  се добива от ядките на африканско дърво. То съдържа голямо количество мастни киселини и  витамините A, E и F , особено важни за възстановяването и овлажняването на кожата. Тези активни съставки по естествен начин хидратират в дълбочина, изглаждат повърхността на кожата и помагат за запазване на водния баланс.

Напишете отзив

30 други продукта от същата категория

Подобни продукти