Намалена цена! Триактал / Triactal капсули 30 броя Виж по-голяма
Триактал / Triactal капсули х 30

Нов

 MEGASMART BULGARIA

Promo Период на акцията :

0.000000 kg

59,00 лв

67,70 лв

-8,70 лв

Технически данни

Здравен проблем: Туморни образувания
Опаковка: 30 капсули
Лекарствена форма: Капсули
Възраст: Над 18 години
Начин на приложение: Перорално
Продължителност на приема: Три месеца, след което е добре да се направи почивка от три месеца и отново да се повтори курса на прием за три месеца. Годишно може да се правят по два курса.
За: Мъже и жени
Съхранение: На сухо и защитено от светлина място, при температура до 25 градуса. Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Употреба: По една капсула дневно

Подробна информация

ТРИАКТАЛ капсули 30 броя 
Хранителна добавка 

Предназначение: Триактал е хранителна добавка с мощна формула, базирана на уникално съчетание между три активни компонента - сладък пелин, зелен орех и карамфил. Триактал изчиства тялото от токсини, бактерии, гъбички, вируси и паразити, заседнали дълбоко в организма, за профилактика и за повлияване на широк спектър чернодробни и бъбречни проблеми. Подкрепя дейността на храносмилателната, отделителната, дихателната и имунна системи, както и вегетативната системи. Подпомага дейността на кръвоносната и лимфна системи, на клетките и тъканите в организма. Защитава клетките от оксидативен стрес. Благоприятно повлиява борбата с туморните образувания. Има общо тонизиращо действие на състояния след химиотерапия, при ставно костни проблеми и различни болки. 

Активни съставки: Комбинация от сухи екстракти от билката сладък пелин (Artemisia Annua), цвят от карамфил (Dianthus) и от зелената обвивка на плода на орех (Juglans regia). 

Свойства на активните съставки: 

Сладък Пелин
Билката Сладък Пелин е мощен унищожител на микроорганизми, които нарушават обмяната на веществата в организма. Горчивината на пелина стимулира дейността на организма и дарява с прекрасен тонус. 

Цвят от Карамфил 
Цвета от Карамфил е мощен антиоксидант с антисептично действие. 

Зелена обвивка на орех 
Зелената обвивка на ореха представлява едно от най-мощните естествени средства, помагащи в борбата с паразитите, заседнали дълбоко в организма. Много ефикасен действащ натурален продукт, който повишава имунитета, изхвърля токсините и допълва нуждата от витамини и микроелементи. 

Начин на употреба: Приема се по 1 капсула дневно с достатъчно количество вода, препоръчително след хранене. 

Препоръчителен прием: 3 месеца, след които е добре да се направи почивка от 3 месеца и отново да се повтори курса на прием за 3 месеца. Годишно може да се правят по два курса.

Състав на 1 капсула: Комбинация от сухи екстракти от билката сладък пелин (Artemisia Annua), цвят от карамфил (Dianthus) и от зелената обвивка на плода на орех (Juglans regia) - 408 mg 

Внимание: 
Продуктът е хранителна добавка.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва от бременни и кърмещи жени. 

Съхранение:
На сухо и защитено от светлина място, при температура до 25º С.
Да се съхранява на място недостъпно за деца. 

Опаковка: 30 броя твърди желатинови капсули 

Производител: "МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ" ЕООД, България

Отзиви

Напишете отзив

Триактал / Triactal капсули х 30
Триактал / Triactal капсули х 30

Триактал е хранителна добавка с мощна формула, базирана на уникално съчетание между три активни компонента - сладък пелин, зелен орех и карамфил. Триактал изчиства тялото от токсини, бактерии, гъбички, вируси и паразити, заседнали дълбоко в организма, за профилактика и за повлияване на широк спектър чернодробни и бъбречни проблеми.

Напишете отзив

30 други продукта от същата категория

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Подобни продукти