Синхролайн Филаст / Synchroline Fillast крем за устни Виж по-голяма
Синхролайн Филаст / Synchroline Fillast крем за устни

Нов

 GENERAL TOPICS - ITALY

0.000000 kg

24,99 лв

Технически данни

Лекарствена форма: Крем
Област на приложение: Лице

Подробна информация

СИНХРОЛАЙН ФИЛАСТ АЙС ЕНД ЛИПС ДАБЪЛ

 
Подхранва областите около очите, намалява бръчките тип "пачи крак" и подобрява еластичността на кожата. Благодарение на своята специфична формула продуктът действа директно върху периорбиталните бръчки и предпазва от т.нар. «схлупваане» на горните клепачи, което се появява с напредването на възрастта. Оформя и подобрява контура на устните, като редуцира периоралните бръчки.

Приложение: 1-2 пъти дневно, сутрин и/или вечер. Масажира се нежно, в областта на очите и устните до пълната абсорбция на продукта.

Дерматологичен продукт за външна употреба. Да се нанася само върху здрава кожа. Да се съхранява на недостъпни за деца места. Да се избягва директен контакт с очи и лигавица.

Без парабени. Хипоалергенна ароматна база (в съответствие с Европейската Директива 2003/15/СЕ-7 поправка).

General Topics е водеща италианска компания в областта на намирането на научно доказани решения за различни дерматологични проблеми. Тя е единствената италианска компания, спонсор на Европейската Академия по Дерматология и Венерология (EADV).

Отзиви

Напишете отзив

Синхролайн Филаст / Synchroline Fillast крем за устни
Синхролайн Филаст / Synchroline Fillast крем за устни

Подхранва областите около очите, намалява бръчките тип "пачи крак" и подобрява еластичността на кожата. Благодарение на своята специфична формула продуктът действа директно върху периорбиталните бръчки и предпазва от т.нар. «схлупваане» на горните клепачи, което се появява с напредването на възрастта.

Напишете отзив

30 други продукта от същата категория